SEUCH FIUCH

S23177/2004

 Vitsuddens Simba

J FIJ(G)CH SEVCH Vitsuddens Beauty "Mindy"

SE19700/2013

Mindy är en otroligt härlig individ att arbeta med. Hon gör alltid sitt bästa i alla lägen. Hon är fulltandad med korrekt saxbett. Ögonlyst och patella undersökt UA. Har genomfört BPH och är skottfast. Hon är en ypperlig grythund men driver även vildsvin och är en klippa i spårskogen. Hon kommer ur en kull på 2 individer och hennes bror Beast "Zorro" har även han gått grytanlagsprov med kvalitet 1 innan han flyttade till Polen. Hon är utställd med excellent. Mindy är 3:e generation skalldrivare på tiksidan. Hennes mormor Bodil och hennes mamma Grace driver också med skall. Hon har haft en kull hittills där är alla 5 var igång i skogen före 1 års ålder. Gryt, spår och en som driver hare o rådjur. 171122 Gick hon som första Jack russell terrier SKKs Hägntest för Vildsvin med fin kritik!

Sitt Finska grytchampioant tog Mindy på tre raka prov med full poäng utan en endaste träning innan. Hon var dessutom domarnas favorit på båda sina B-prov! På bilden tillsammans med pappan till hennes första kull Gang-Staff Rolling Stone "Birk" som också tog sitt Finska grytchampionat på samma prov som henne, sommaren 2015.

Mindy har 3 x 1 pris på grytprov i Norge och har gjort om sin mamma Graces bedrift och blivit domarens favvorit även hon. Jakten på certet fortsätter!

Sitt viltspårs Championat tog Mindy på 4 raka spår utan några som helst problem!

160706 gick hon sitt Grytanlags prov med Kvalitet 1 för domare Pelle Wallner. Hon förstod vad det här med gryt går ut på direkt. En träning i gryt på levande grävling och sen var det klart!

171122 Gick Mindy som första SKK registrerade Jack russell SKKs Hägntest för Vildsvinshundar godkänt med kanon kritik av testledar: Klas Hensiksson